خرید سوهان عسلی اصفهان | خرید اینترنتی سوهان گزی

سوهان عسلی, سوهان گز, سوهان گزی

سوهان گزی شیرین قدمتی دیرینه در کشور دارد که خدمات خود را به صورت اینترنتی در اختیار کلیه مصرف کنندگان جزئی و عمده قرارداده است. سوهان اصفهان از دیر باز در انواع و اقسام مختلف در این شهر تولید می شده است و در سطح شهر به عنوان اولین محصول بین گردشگران و مسافران به فروش می رسیده است و مسافران نیز از این شیرینی به عنوان سوغاتی این شهر خریداری کرده و با خود به دیار خود می بردند 

گز کامل ترین و سالم ترین منبع تامین انرژی است.

در ساخت گز از هیچ ماده نگهدارنده و افزودنی های خوراکی استفاده نمی شود.

سوهان گزی در واقع ترکیب متفاوتی از سوهان و گز می باشد که روکشی از سوهان گز با مغز پسته را فرا گرفتهو به صورت لقمه برش خورده است. خرید سوهان عسلی اصفهان یک سوغاتی برای مسافران محسوب می شود و ان را تهیه میکنند 

خرید سوهان عسلی اصفهان | خرید اینترنتی سوهان گزی

معرفی انواع سوهان اصفهان

معرفی انواع سوهان اصفهانسوهان یکی از شیرینی های بومی ایران است و اصفهان یکی از قطب های تولید سوهان در ایران می باشد. سوهان عسلی و سوهان گزی از انواع سوهان اصفهان هستند. و سوهان عسلی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی ها در اصفهان می باشد که در اصفهان و زرند کرمان تولید می شود. عمده خرید این نوع سوهان در مراسم اعیاد به خصوص عید نوروز می باشد که می توان آن را در سفره اکثر مردم اصفهان در کنار سایر شیرینی جات دید. پختن این نوع سوهان بسیار آسان است و به مواد زیادی احتیاج نیست و مواد تشکیل دهنده آن شکر، شیرعسلی، کره می باشد و از خلال بادام و خلال پسته برای تزیین آن استفاده می شود. که به دو صورت تخته ای و لقمه ای تهیه می شود. از سوهان های معروف نوع عسلی می‌توان به سوهان عسلی گردویی و سوهان کنجد عسلی و سوهان عسلی شف طیبه اشاره کرد. سوهان عسلی اصفهان شیرینی بسیار لذیذی است و طعم آن را تقریبا همه می پسندند. و دارای برند های معروفی نیز هست. سوهان خواص زیادی برای سلامتی دارد و یک منبع خوبی برای تامین انرژی به شمار می آید. ولی  نباید در مصرف آن افراط کرد. 

طرز تهیه بهترین سوهان عسلی

طرز تهیه بهترین سوهان عسلیتهیه این نوع سوهان بسیار آسان بوده و به مواد زیادی احتیاج ندارد. مواد لازم جهت تهیه این نوع سوهان عبارت اند از:

شکر :۱۵۰ گرم، بادام :۱۵۰ گرم، آب :۱ پیمانه، عسل:۲  قاشق غذا خوری، زعفران آب کرده :۱ قاشق چای خوری، روغن آب کرده :۴ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سوهان عسلی

ابتدا شکر وعسل و روغن و آب را در تاوه ای مناسب بریزید و روی شعله ای با حرارت ملایم قرار دهید. سپس مواد را آنقدر هم بزنید تا شکر در محلول حل شود و رنگش به قهوه ای تغییر کند برای هم زدن مایه سوهان بهتر است تا از قاشق استفاده نکنیم و با تکان دادن تاوه مواد را با هم مخلوط کنیم. تا شکر درون مواد حل شود سپس بادام را خرد کنید و در مایه سوهان بریزید و مایه را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از مخلوط شدن مایه سوهان با بادام خرد شده زعفران آب کرده را اضافه کنید بعد از آن که رنگ مایه سوهان تغییر کرد سینی شیرینی پزی را چرب کنید و مایه سوهان را روی آن پهن کنید و از خلال بادام یا خلال پسته جهت تزیین استفاده کنید. بعد از این که مایه سوهان خنک شد آن را برش دهید. سوهان اکنون آماده است. و شما می توانی ان را با دل جان میل کنید 

قیمت فروش عمده سوهان عسلی

قیمت فروش عمده سوهان عسلیقیمت سوهان عسلی بر اساس نوع آن متفاوت است. جهت خرید سوهان عسلی اصفهان به صورت عمده می توان به سایت های اینترنتی معتبر فروشنده مراجعه کرد. روش های زیادی برای خرید محصولات از بازار وجود دارد که هر شخصی بر اساس علاقه خود اقدام به استفاده از این روش ها می نماید در بین این روش ها راحت ترین روش روش خرید به صورت انلاین می باشد این کار برای کسانی که با دنیای اینترنت غریبه نباشند به راحتی میسر بوده و قابل انجام می باشد و بعد از چند روز محصول خریداری شده را در جلو منزل خود دریافت می نمایند تعیین کردن قیمت هر نوع محصولی در حال حاضر بستگی به نوع انتخاب خریدار دارد تا بتوان قیمت را رقم زد و الا تنوع زیاد بوده که تشخیص قیمت امری مشل می باشد این محصول سرشار از انرژی و کربوهیدرات می باشد که باعث بالا رفتن میزان قند خون در فرد مصرف کننده می شود پس در هنگام مصرف باید دقت لازم به عمل اید تا فرد دچار مشکل و حادثه نشود برای افراد مسن و سن بالا باید خیلی مراقب بود چون خطرناک است 

ویژگی های باکیفیت ترین سوهان عسلی

ویژگی های باکیفیت ترین سوهان عسلیتوصیه هایی جهت تهیه سوهان عسلی با کیفیت

اگر ابتدا حرارت زیاد باشد عسل خیلی زود با شکر مخلوط می شود و می سوزد

یک سوهان عسلی خوب و با کیفیت نباید به دندان بچسبد برای این که از با کیفیت بودن سوهان عسلی به اطمینان برسید کافی است تا مقداری از آن را در آب سرد بریزید و سپس با دندان تست کنید. اگر شکننده بود آماده است و اگر نرم باشد باز هم باید صبر کرد شیرینی سوهان عسلی نباید زیاد باشد زیرا شیرینی زیاد باعث احساس دل زدگی می شود. سوهان عسلی را باید در جای خشک و خنک قرار دهید تا سالم بماند زیرا جای مرطوب باعث نرم شدن سوهان می شود که سوهان را بی کیفیت می کند. این موارد گفته شده از ویژگی های اساسی این محصول در سطح استان اصفهان می باشد که باید دارا باشد 

جهت خرید، فروش و صادرات این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
صنایع غذایی آرتا
راه های ارتباطی:
مدیریت فروش: مهندس صادقی
صنایع غذایی آرتا 09120518588
صنایع غذایی آرتا  ۰۳۱۳۴۴۵۴۶۰۶
شرکت آرتا گز  آرتا گز
ارتباط مستقیم 24 ساعته
, , , , , , ,
تازه ترین مقالات

شاید بپسندید:

فهرست