گز اصفهان
پنج شنبه , بهمن ۳ ۱۳۹۸
خانه / گز / سفارش آنلاین گز اصفهان | خرید اینترنتی گز لقمه ای اصفهان

سفارش آنلاین گز اصفهان | خرید اینترنتی گز لقمه ای اصفهان

گز لقمه ای یکی از انواع گز اصفهان است که به شکل اینترنتی و حضوری خرید می شود. خرید اینترنتی گز لقمه ای راهی آسان برای سفارش و تحویل گرفتن این محصول است.

گز لقمه ای

به شکلی از گز گفته می شود که به تکه های هم اندازه برش داده شده و هر کدام از این تکه ها در بسته ای پوشش داده شده است.

آیا سفارش  آنلاین گز اصفهان امکان پذیر است؟

باید بگوییم بله.تولیدکنندگان، سفارش آنلاین گز تازه و با کیفیت اصفهان را برای عموم مردم شهرستان ها از طریق سایت مربوطه و شبکه ها امکان پذیر کردند؛ تا در هر مکان و زمان ،همه مردم امکان خرید گز اصفهان را داشته باشند. و این نقطه عطفی برای خرید اینترنتی عمده گز اصفهان برای فروشندگان و شیرینی فروشی های سراسر کشور است.که در کنار محصولات خود این محصول پر طرفدار و خوشمزه را در اختیار مشتری قرار دهند.

سفارش آنلاین گز اصفهان | خرید اینترنتی گز لقمه ای اصفهان

گز لقمه ای در بازار صادرات

گز لقمه ای در بازار صادراتدر بازار صادرات انواع گز تولید می شود و به بازارهای خارجی صادر می شود.

یکی از انواع گزها ی صادراتی ، گز لقمه ای می باشد ، و این نوع گز بیشترین گز صادراتی در بین مردم ملل مختلف است ، زیرا این نوع گز در بسته بندی فله است و قیمت ارزانتری در بازار گز دارد.

انواع گز لقمه ای

انواع گز لقمه ایگز لقمه ای خود به انواع مختلفی تقسیم می شود ( این تقسیم بندی گز لقمه ای صرفا به دلیل مواد و نوع عرضه ان ) است.

از نوع مواد گز لقمه ای ( مخصوص پسته ، مخصوص بادام ، بدون مغز )

از نوع عرضه :

  • بسته بندی شده
  • کیلویی یا فله

تقسیم شده است.

امروزه با گسترش مراکز خرید ، نوع خرید کردن هم تغییر یافته دیگر نیازی به حضور فیزیکی شما در بازار خرید ، فروشگاه نیست. شما می توانید فقط در چند دقیقه به روش آنلاین خریداری کنید.

خرید محصولات و شیرینی جات اصفهان از طریق همین صفحات مجازی قابل انجام است.

تهیه گز لقمه ای در صنعت گز

تفاوت گز لقمه ای در تهیه ان به چه صورت است؟! تفاوت مواد تشکیل دهنده گز لقمه ای با گز های دیگر چیست؟!

به طور کلی مواد تشکیل دهنده گز ( آب ، سفیده تخم مرغ ، شکر ، گلوکز مایع ) است که از ترکیب این مواد و تغییرات ان در مراحل مختلف تولید به گز اضافه می شود.

تفاوت گز لقمه ای در نوع قطعه قطعه شدن و برشی است که روی محصول صورت گرفته است. ( گز به قطعات منظم و هم شکل درمی آید. )

لیست قیمت انواع گز اصفهان

لیست قیمت انواع گز اصفهانلیست قیمت انواع گز اصفهان به عواملی مثل مغز پسته و بادام و دیگر مواد اولیه استفاده شده در آن بستگی دارد.
گز ها انواعی دارند:

  • از جمله آن ها گز های کادویی و رویال است که این نوع بسته بندی برای اینکه دارای وزن مناسب تری نسبت به گز های دیگر است قیمت آن ها خیلی به صرفه برای مصرف کننده می باشد .
  • یکی دیگر از مهمترین نوع گز در بازار که جهت سهولت خرید گز برای مردم کشور تولید شده ، گز های با درصد مناسب(۲۰%)  و وزن ۱۰۰ گرمی میباشد که کادو و هدیه و سوغات بسیار عالی است که میتوان از اصفهان به یادگار برد.

مراحل تولید گز

مراحل تولید گز

  1. برای تولید گز ابتدادر ظرف بزرگی موسومبه پاتیل مادر شکر با مقداری آب(۲۰ درصد وزن شکر) مخلوط و حل میشود و حدود ۲۰ دقیقه جوشانده و در آخرین دقایق جوش بادکا یا گلوکز اضافه و بعد انگبین یا افزونه طبیعی مور نظر اضفه میشود (گزانگبین و یا سایر مواد جانشین شده نثل شیر خشک یا ترنجبین را اضافه میکنند) و حرارت دهی را قطع میکنند.
  2. بعد از این مواد را به پاتیل دیگری به اسم پاتیل پخت منتقل میکنند تا در حین اینکه حرارت میبیند توسط پارو های داخل پاتیل به هم زده شود و این مواد در این پاتیل حرارت میبینند تا آب خود را از دست بدهند و غلیظ شوند و به اصطلاح تولید سیاه چاشنی میشود. حرارت در این مرحله مهم است و حدود ۷۰-۸۰ درجه میباشد. هم زدن و حرارت دهی بر روی بار انجام میشود تا بار به سیاه چاشنی تبدیل شود.
  3. سفیده تخم مرغ را به وسیله دستگاه سفیده زن به هم زده تا به صورت کف درآید و حجمش زیاد شود. براي بهبود کیفیت می توان در حین عمل سفیده زنی به آن کمی پودر شکر اضافه کرد سپس سفیده ها را به پاتیل حاوي سیاه چاشنی اضافه می کنیم. اگر سیاه چاشنی داغ باشد سفیده تخم مرغ زده شده میسوزد و حالت پوکی و پفکی خود را ازدست می دهد ( مقدار سفیده اضافه شده به پاتیل نسبت به مقدار سیاه چاشنی یک به هفت می باشد). ازاین به بعد به این ماده، سفید چاشنی گفته می شود که به مرور سفید رنگ می شود و افزایش حجم پیدا می کند و به این ترتیب که دراثرحرارت و هوادهی پروتئین هاي سفیده تخم مرغ دناتوره می شوند و یک کف پایدار تولید می کند. بعد از این مرحله به مرحله رسیدگی میرسیم .
  4. دراین مرحله حرارت ملایم تر و دور هم زن را آرام تر یا کندتر می کنند تا در این مرحله حلواي گز حالت رسیدگی را پیدا می کند. زمان پایان فرایند معمولاً به روش تجربی توسط سرکارگر (خلیفه )تعیین می شود به این صورت که وقتی با پشت دست محکم به حلواي گز بکوبی به دست نچسبد دما دراین حالت مهم است. اگر درصد مغز زیاد باشد گز سفت می شود و هر چه درصد مغز بیشتر باشد حلواي گز را نرم تر باید بگیریم.
  5. در آخرین دقایق مغزپسته یا بادام و یا مخلوطی از این دو گاهی گردو، فندق، بادام زمینی و غیره را وزن کرده و به پاتیل اضافه می کنند (مقدار درصد مغز با توجه به حلواي موجود در پاتیل محاسبه می شود). بعد از اضافه شدن مغز باید گز به سرعت از پاتیل خارج شود چون مغزها داراي مقدار زیادي روغن هستند که در صورت ادامه ي حرارت دهی و هم زدن از مغز خارج شده و در بافت حالت نامطلوبی ایجاد می کنند. گز از پاتیل خارج و به قسمت پرداخت می رود. گز برداشت شده باید داراي رطوبتی باشد که پس از خشک شدن قابل شکستن باشد.
    1. گز ساخته شده را از پاتیل خارج می کنند که دراصطلاح چونه گرفتن می گویند. معمولاً گز به دو صورت آردي و لقمه اي عرضه می شود. اگر بخواهند گز لقمه اي تولید کنند ابتدا گز پرداخت شده را داخل قالب هاي سینی مانند مستطیل شکل قرار می دهند. داخل سینی ها کمی آرد سفید و نرم پاشیده می شود این سینی ها توسط چرخ به خنک ترین سالن می روند تا سرد و خنک شود و بعد از آن که خوب خنک شد آماده می شود تا توسط دستگاه برش، برش داده شود.

فروش عمده گز اصفهان

فروش عمده گز اصفهانفروش عمده گز اصفهان از طریق سایت های تولیدکنندگان اصفهانی و یا فروشگاه های مربوطه قابل سفارش هستند

سفارش اینترنتی عمده انواع گز اصفهان

سفارش اینترنتی عمده انواع گز اصفهانسفارش اینترنتی گز را از سایت معراج گز که در بیشتر شهر ها نمایندگی دارد میتوانید انجام دهید…

جهت خرید این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
صنایع غذایی آرتا
راه های ارتباطی:
مشاور شما :09120518588
شماره ثابت: 03134460651
شماره فکس: 02143857224
پست الکترونیکی: info@artagaz.com

مطلب پیشنهادی

خرید گز در تهران

سایت خرید گز در تهران

خرید گز در تهران به روش های گوناگون سنتی و مدرن انجام می شود. استفاده …

پاسخی بگذارید